Головна Новини Суспільство неймовірно Український турист за допомогою дрону здійснив «замах» на відомий костьол у Кракові
commentss НОВИНИ Всі новини

Український турист за допомогою дрону здійснив «замах» на відомий костьол у Кракові

Хлопець хотів зняти новорічну атмосферу з висоти, але втратив контроль над пристроєм

4 січня 2020, 00:00 comments2203
Поділіться публікацією:
Український турист за допомогою дрону здійснив «замах» на відомий костьол у Кракові

У Польщі 2 січня затримали українця, який міг пошкодити відомий історичний храм і пам'ятку Кракова – костел Діви Марії. Про це інформує rmf24.

Згідно з даними правоохоронців, у переддень Нового року 24-річний хлопець вирішив зафіксувати святковий Краків з висоти пташиного польоту і запустив дрон. З невідомих причин українець втратив контроль над пристроєм, який впав на дах старовинного храму. Хлопець звернувся в поліцію і викликав рятувальників, які зняли дрон з даху костелу. І хоч собор, зведений ще в 14-му столітті, не постраждав, місцеві поліцейські вирішують питання: чи заводити справу на нашого туриста за статтею про загрозу життю або здоров'ю.

Нагадаємо, Федеральне авіаційне управління США нещодавно опублікувало запропоновані правила для віддаленої ідентифікації дронів. Як йдеться в документі, "наступний захоплюючий крок до інтеграції безпечних дронів" спрямований на те, щоб запропонувати свого роду аналог номерного знаку для ідентифікації приблизно 1,5 мільйона дронів, зареєстрованих в даний час в державних органах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!