Головна Новини Суспільство неймовірно Дивом вижив після пожежі: в глушині Аляски чоловік три тижні жив у «сніговій печері»
commentss НОВИНИ Всі новини

Дивом вижив після пожежі: в глушині Аляски чоловік три тижні жив у «сніговій печері»

Житель Аляски виклав попелом слово "SOS", щоб його могли помітити з вертольота рятувальники

14 січня 2020, 00:00 comments2578
Поділіться публікацією:
Дивом вижив після пожежі: в глушині Аляски чоловік три тижні жив у «сніговій печері»

У віддаленому районі Аляски пожежа знищила будинок місцевого жителя, тому чоловікові довелося прожити три тижні в суворих температурних умовах і практично без їжі до тих пір, поки його не виявили рятувальники. Про дивовижну історію виживання пише BBC.

30-річний Тайсон Стіл жив один у віддаленій долині Сусітна, що приблизно в 20 милях від міста Сквентна, коли в його будинку сталася пожежа. Ймовірно, причиною була помилка чоловіка при розпалюванні дров'яної печі. Чоловікові не вдалося впоратися з вогнем, до того ж, зайнялися патрони і балон з пропаном, що знаходилися в будинку. Винести Стілу вдалося кілька консервів, які й були єдиною їжею на найближчі три тижні. Перші дні чоловік провів у "сніговій печері", а потім спорудив намет із залишків згорілого будинку і підтримував вогонь у печі для обігріву. Бажаючи привернути увагу рятувальників, Стіл на снігу намалював попелом напис "SOS". В таких умовах і при мінусовій погоді житель Аляски провів три тижні перед тим, як його на вертольоті виявили рятувальники. Врятований збирається переїхати до родичів у штат Юта.

"Коментарі" раніше розповідали, що снігопади в США паралізували кілька штатів: є жертви.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!