Головна Новини Суспільство неймовірно "Дуель" після розлучення: американець вирішив битися з екс-дружиною на японських мечах
commentss НОВИНИ Всі новини

"Дуель" після розлучення: американець вирішив битися з екс-дружиною на японських мечах

Чоловік пояснив, що його бажання цілком законне, так як в США немає обмежень на такі бої

16 січня 2020, 11:55 comments2602
Поділіться публікацією:
"Дуель" після розлучення: американець вирішив битися з екс-дружиною на японських мечах

В Канзасі вельми оригінальним чином місцевий житель вирішив помститися своїй колишній дружині після недавнього розлучення. Як передає видання Fox News, 40-річний американець звернувся в суд з проханням дозволити йому провести бій на мечах. До "дуелі" містер Остром вирішив залучити екс-дружину та її юриста.

Відомо, що адвокат 37-річної жінки допоміг їй виграти справу в суді з опіки над дітьми, а також сплати податків на нерухомість. Це дуже розлютило Острома, який звернувся в Окружний суд Айови з позовом, щоб йому дозволили провести бій. Чоловік пояснив, що його бажання цілком законне, так як в США немає обмежень на такі поєдинки. Розгніваний екс-чоловік попросив у суддів три місяці на те, щоб вибрати відповідну зброю для бою: японські катани і вакізасі. Відповідь "дуелянтів" не змусив себе чекати: адвокат "відповідачів" попросив суд призначити для Острома психологічну експертизу і заборонити зустрічі з дітьми.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що колишня учасниця популярної групи "ВІА Гра" Віра Брежнєва вже чотири роки перебуває у шлюбі з музичним продюсером Костянтином Меладзе. Але останнім часом чутки про їх розлучення множаться неймовірно швидко. Сама зірка у своїй соціальній мережі Instagram опублікувала неоднозначний пост, яким підігріла подібні плітки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!