Головна Новини Суспільство неймовірно У США народилося цуценя жовто-зеленого кольору: фото, відео
commentss НОВИНИ Всі новини

У США народилося цуценя жовто-зеленого кольору: фото, відео

Лікарі розповіли, чому цуценя могло народитися такого незвичайного кольору

17 січня 2020, 16:13 comments4702
Поділіться публікацією:
У США народилося цуценя жовто-зеленого кольору: фото, відео

Цуценя незвичайного забарвлення народилося у собаки в сім'ї з Кантону, штат Північна Кароліна, США. Про диво-улюбленця написав WLOS.

Шана Стеймі та її сім'я знали, що у їхньої білої німецької вівчарки Циган скоро з'являться цуценята. Жінка розповіла, що все йшло, як очікувалося, поки не з'явилося четверте щеня.

щ3.JPG

"Він був світло-зеленим, з дуже жвавим характером", — сказала Стеймі. Тому сім'я вирішила дати ім'я вихованцеві Халк. Правда, іноді чотириногого іменують містером Грін.

З часом пес пожовтів, але від цього його забарвлення не стала звичнішим. Зате тепер з'явилася ще одна кличка – Пікачу. "Це неймовірна удача, ми так думаємо. Він особливий", — сказала Стеймі.

щ4.JPG

За словами ветеринарів, в утробу мами-собаки, де знаходяться ембріони, може потрапити меконій — найбільш ранні виділення ссавця. Можливо, речовина забруднила немовля, вплинувши на забарвлення при народженні. Господиня Халка розповіла, що його мама не припиняє вилизувати шерсть новонародженого, тому швидше за все у цуценяти надалі буде біле хутро.

Раніше портал "Коментарі" розповідав, що в аеропорту Фінляндії подбали про чотириногих друзів людини і створили для них спеціальне "тихе місце". В туалетах для собак розмістили штучні газони та пеньки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!