Головна Новини Суспільство неймовірно Встановлено рекорд: літак «кулею» домчав з Нью-Йорка до Лондона через шторм
commentss НОВИНИ Всі новини

Встановлено рекорд: літак «кулею» домчав з Нью-Йорка до Лондона через шторм

Рекордний трансатлантичний політ з Нью-Йорка до Лондона допоміг здійснити сильний вітер

9 лютого 2020, 23:19 comments3497
Поділіться публікацією:
Встановлено рекорд: літак «кулею» домчав з Нью-Йорка до Лондона через шторм

Вируючий в Європі шторм Ciara допоміг літаку компанії British Airways здійснити швидкий політ з Нью-Йорка до Лондона, побивший попередній рекорд. Про це інформує ВВС.

Так, повітряне судно досягло мети всього за 4 години 56 хвилин, хоча зазвичай подолання такої відстані займає більше 6 годин. Попередній рекорд трансатлантичного польоту дорівнював 5,13 годинам. Повідомляється, що Boeing 747 розвинув швидкість до 1327 км на годину, потрапивши "в струмінь" вітру. У підсумку, літак прибув до аеропорту "Хітроу" на 80 хвилин раніше запланованого. За даними експертів, пілот посадив свій літак у центр реактивного потоку. І хоча турбулентність у цих струменевих потоках може бути досить сильною, подорож також може бути і плавною.

Раніше "Коментарі" писали, що у Великобританії було скасовано багато рейсів через штормові попередження. Так, сьогодні в країні йдуть сильні дощі, а вітер досягає близько 145 км на годину. Шторм Ciara спровокував більше 200 попереджень про повені, спричинив збої у сфері транспорту, закриття королівських парків Лондона, а ще завадив провести зміну варти в Букінгемському палаці та спортматчі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!