Головна Новини Суспільство неймовірно Фотофакт: в Італії придумали новий спосіб захиститися від коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

Фотофакт: в Італії придумали новий спосіб захиститися від коронавірусу

Користувачі соцмереж назвали італійську "маску" символом параноїдального настрої щодо коронавірусу

25 лютого 2020, 12:10 comments3170
Поділіться публікацією:
Фотофакт: в Італії придумали новий спосіб захиститися від коронавірусу

Через спалах коронавірусу в Італії багатьох охопила паніка. І незважаючи на те, що в Римі жодного підтвердженого випадку інфікування цим вірусом немає, в Мережі з'явилося кумедне фото місцевої жительки. Замість того, щоб убезпечити себе за допомогою маски, літня жінка одягла на голову пакет для поїздки в громадському транспорті. Курйозне фото опублікував на своїй сторінці в "Фейсбук" Пеппе дель Оссо.

Італієць з гумором написав, що цей новий метод захисту від вірусу здобув перемогу над усіма, які він бачив. Цікаво, що фотографію вже охрестили в Мережі символом параноїдального настрою щодо коронавірусу. А репост на свою сторінку зробили більше 42 тисяч чоловік.

Як раніше повідомляли "Коментарі", в Італії спостерігають спалах коронавірусної інфекції: вже відомо про 152 заражених і три смертельні випадки. Повідомляється, що всі школи в Ломбардії, Венето, Фріулі-Венеції-Джулії, П'ємонті і Емілії-Романьї закриті. Також на карантин пішли дитячі садки та університети. Крім того, закрилися музеї та галереї. Так, не працює знаменитий театр "Ла Скала" в Мілані.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!