Головна Новини Суспільство неймовірно У США в тероризмі звинуватили хлопця, який облизував продукти в супермаркетах
commentss НОВИНИ Всі новини

У США в тероризмі звинуватили хлопця, який облизував продукти в супермаркетах

У штаті Міссурі за звинуваченням у тероризмі заарештували 26-річного Коді Пфістера, який знімав на відео те, як він облизує продукцію супермаркетів у період карантину

25 березня 2020, 11:45 comments2452
Поділіться публікацією:
У США в тероризмі звинуватили хлопця, який облизував продукти в супермаркетах

Днями в США в штаті Міссурі за звинуваченням у тероризмі заарештували 26-річного Коді Пфістера, який... облизував продукти в супермаркеті. Так званий терорист робив це на очах інших зі словами: "Та хто боїться коронавірусу!" Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Відео того, як він облизує продукти харчування, зняв сам Коді і опублікував його в Мережі. Ролик став вірусним, і повідомлення в поліцію почали надходити від переляканих громадян Ірландії, Великобританії та Нідерландів.

Вчора молодій людині висунули звинувачення в тероризмі. Відомо, що американець раніше був судимий за зберігання наркотиків, крадіжку вогнепальної зброї, грабіж та інші злочини.

picture

Раніше ми повідомляли про те, що понад 200 жителів Ірану загинули, намагаючись уберегти себе від коронавірусу з допомогою "профілактичних заходів" — вживання алкоголю. "Лікування" виявилося контрабандою низької якості: в внаслідок отруєння загинули і постраждали навіть діти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!