Головна Новини Суспільство неймовірно В Еквадорі "воскресла" померла від Covid-19 жінка, чий прах вже віддали рідним, - BBC
commentss НОВИНИ Всі новини

В Еквадорі "воскресла" померла від Covid-19 жінка, чий прах вже віддали рідним, - BBC

В еквадорському місті Гуаякіль стався інцидент з кремованою Альбою Марурі, яка прокинулася через три тижні коми

27 квітня 2020, 11:25 comments2672
Поділіться публікацією:
В Еквадорі "воскресла" померла від Covid-19 жінка, чий прах вже віддали рідним, - BBC

В Еквадорі, в місті Гуаякіль, стався інцидент зі "смертю" 74-річної Альби Марурі, яка нібито померла від коронавірусу ще в минулому місяці. Рідним відправили прах покійної, однак зараз Альба прийшла в себе і попросила лікарів покликати її сестру, повідомляє BBC.

Виявилося, що жінку переплутали з іншою померлою і навіть відправили сім'ї нібито її прах. Але через три тижні коми Альба прокинулася і назвала своє ім'я. Рідні пані Марурі щасливі, що вона жива, проте дивуються: чий прах вони зберігають у себе вдома. Так, за словами племінника "померлої", в морзі він намагався впізнати тітку, проте через ризик заразитися його не підпустили близько до тіла. Він повірив лікарям, котрі запевняли, що тіло належить саме Альбі.

Тепер же сім'я жінки хоче, щоб влада виплатила їм компенсацію, а також покрила витрати на кремацію.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що президент США Дональд Трамп запропонував несподіваний засіб, якеийнібито допоможе людству в боротьбі з коронавірусом. Лідер Штатів припустив, мовляв, якщо звичайний відбілювач відмінно справляється з новим вірусом на поверхнях, його можна застосовувати і всередину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!