Головна Новини Суспільство неймовірно У Великобританії копи на вертольоті ловили тигра, який виявився статуєю
commentss НОВИНИ Всі новини

У Великобританії копи на вертольоті ловили тигра, який виявився статуєю

У Великобританії озброєних копів зустріла Джульєтта Сімпсон, яка відвела їх до "тигра, що втік"

4 травня 2020, 09:40 comments2681
Поділіться публікацією:
У Великобританії копи на вертольоті ловили тигра, який виявився статуєю

У Великобританії стався переполох через тигра в лісі. Копи влаштували справжню спецоперацію з вертольотами і стріляниною, щоб зловити "тигра, що втік із зоопарку". Втім, той виявився всього лише статуєю. Про це пише ВВС.

Повідомляється, що поліцейські відреагували на виклик про тигра, який нібито бродить по лісу. Однак стріляти або ловити тварину копам не довелося. Прибулих озброєних правоохоронців зустріла 85-річна місцева мешканка Джульєтта Сімпсон, яка відвела їх до тигра — скульптури, яка знаходиться в цьому лісі вже 20 років. Джульєтта є її автором і "поселила" тигра за своїм будинком. За словами жінки, коли копи побачили об'єкт хвилювань, то довго сміялися і фотографувалися з "твариною".

picture

picture

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в Мережі з'явилися курйозні фото того, як гігантський літак українського виробництва "Мрія" ніби поглинає повітряне судно німецької компанії експрес-доставки DHL. Знімки літаків виклав у Facebook Максим Шахалов. Інтернет-користувачі облюбували знімки з незвичайним ракурсом і придумали кілька підписів для цих фото. Так, одним з найбільш популярних варіантів став цей: "Правильний текст — "Мрія" на обід з'їдає вантажний "Боїнг".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!