Головна Новини Суспільство неймовірно Британка народила унікальних близнюків
commentss НОВИНИ Всі новини

Британка народила унікальних близнюків

26-річна британка народила близнюків, які зустрічаються один раз на 200 мільйонів випадків

5 травня 2020, 08:26 comments4753
Поділіться публікацією:
Британка народила унікальних близнюків

26-річна британка Кеті Кроу народила унікальну трійню. Всі брати — ідентичні близнюки, що зустрічається лише один раз на 200 мільйонів пологів. Історію щасливого сімейства розповіло видання Daily Mail.

Сім'я Кеті і Роба з британського Уельсу протягом трьох хвилин стала багатодітною. Пара вже виховує одного сина Джейкоба. Тепер у чотирирічного малюка з'явилося відразу троє молодших братів. І всі, як один, схожі один на одного.

Багатодітна мама розповіла, що першим на світ з'явився старший з трійні — Томмі. Він народився в 17:50 і 1 кілограм важив 230 грам. Хвилиною пізніше з'явився Джошуа. Він важив майже півтора кілограма. Наймолодший з трійні — Едді, вага якого 1 кілограм і 460 грам. Він також з'явився на світ через хвилину після Джошуа.

"Мені няня сказала, що в житті все відбувається з якоїсь причини. Так що це сталося з нами неспроста", — прокоментувала масове поповнення в родині породілля.

Підтримати родину, яка умить стала багатодітною, вирішили сусіди. Вони зібрали на допомогу предмети першої необхідності, зокрема підгузки. Однак, щоб сім'я не відчувала себе ніяково, допомогти вирішили анонімно і просто залишили пакети біля ганку будинку Кеті.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що в Нігерії успішно розділили сіамських близнюків.

Фото: Facebook/Katie Craw



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!