Головна Новини Суспільство неймовірно ФОТОФАКТ: колумбієць вдруге потрапив у Книгу рекордів Гіннеса як найменший в світі чоловік
commentss НОВИНИ Всі новини

ФОТОФАКТ: колумбієць вдруге потрапив у Книгу рекордів Гіннеса як найменший в світі чоловік

Найменшому чоловікові в світі Едварду Ніньо Ернандесу з Колумбії виповнилося 34 роки

13 травня 2020, 05:00 comments3094
Поділіться публікацією:
ФОТОФАКТ: колумбієць вдруге потрапив у Книгу рекордів Гіннеса як найменший в світі чоловік

Новим рекордсменом серед найменших у світі чоловіків став Едвард Ніньо Ернандес з Колумбії. Про це повідомляється на сайті Книги рекордів Гіннесса.

Примітно, що чоловік одержав таке звання вже вдруге. Вперше колумбієць став рекордсменом в 2010 році, але незабаром його рекорд був побитий Хагендрой Тхапой Магаром з Непалу, чий зріст становив 67 см. Однак на початку цього року Хагендра помер.

Тому Ернандес знову став найменшим чоловіком у світі серед тих, хто нині живе. Його зріст становить 70,21 см. Повідомляється, що колумбієць ріс, як і більшість дітей, мав схожі інтереси, розвивався, але після 4 років – розміри перестали змінюватися. Хоча його батьки звернулися за медичною допомогою, діагноз важкого гіпотиреозу підтвердився.

Днями, 10 травня, чоловік відсвяткував 34-річчя вже в статусі рекордсмена. Напередодні представники Книги Гіннеса вручили йому сертифікат, що підтверджує рекорд.

У повідомленні говориться, що найменший чоловік у світі дуже життєрадісний, незважаючи на труднощі в його житті.

"Я використовую свою посмішку, щоб завоювати світ! Я завжди ділюся своєю широкою посмішкою з усіма, це моє зачарування", -додав Едвард. — Я можу досягти всього, чого хочу. Все можливо... Розмір і висота не мають значення! Я хочу, щоб люди бачили мене таким, який я є: маленького розміру, але з великим серцем!"

Раніше "Коментарі" писали, що в Австрії сховали гірськолижний курорт під тканиною до кращих часів (ФОТОФАКТ).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!