Головна Новини Суспільство неймовірно Пуповину перев'язали маскою: неймовірна історія пологів на стоянці в США
commentss НОВИНИ Всі новини

Пуповину перев'язали маскою: неймовірна історія пологів на стоянці в США

У США чоловік прийняв пологи у своєї дружини на стоянці біля лікарні, а для перев'язки пуповини використовував медичну маску для обличчя

16 травня 2020, 23:55 comments3036
Поділіться публікацією:
Пуповину перев'язали маскою: неймовірна історія пологів на стоянці в США

Американка в декількох кроках від лікарні народила дитину, пологи довелося прийняти її чоловікові. Про неймовірну історію, яка сталася в США, пише CNN.

Так, вагітна Сара-Роуз із Кентуккі відчула одного разу, що починаються перейми, але, за словами лікаря, це був помилковий сигнал. Проте вранці жінці стало важче. І вона разом з чоловіком Девідом Патріком відправилася в лікарню. Але там на подружжя чекала невдача: розсувні двері на вході в будівлю виявилися заблоковані. Правда, це не змогло зупинити малюка, який вже рвався народитися. Тому пологи довелося приймати прямо на автостоянці чоловікові. Вказівки у ході процесу чоловікові подавав диспетчер 911 по телефону.

"Ви народжуєте дитину в холоді, вночі, на вулиці, в пандемію коронавірусу, — сказав Патрік. — Це останнє, що ви хочете".

Пуповину дитині довелося перев'язати за допомогою захисної маски для обличчя.

Як пізніше розповіли в лікарні, подібні ситуації ніколи не траплялися – двері завжди працювали, а вхід є цілодобово відкритим.

Q4rPdMUEczA-RUL4_FkUVdRFM.jpg

Раніше "Коментарі" писали, що у британки народилися унікальні близнюки. Так, 26-річна жінка народила близнюків, які зустрічаються один раз на 200 мільйонів випадків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!