Головна Новини Суспільство неймовірно В ПАР для туристів будують "залізничний" готель, що здіймається на покинутому мосту (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В ПАР для туристів будують "залізничний" готель, що здіймається на покинутому мосту (ФОТО)

Власники Kruger кажуть, що відпочинок буде люкс-рівня, тому ціна за номер буде стартувати від 440 доларів на добу

18 травня 2020, 13:30 comments2424
Поділіться публікацією:
В ПАР для туристів будують "залізничний" готель, що здіймається на покинутому мосту (ФОТО)

У ПАР з'явиться незвичайний готель — у вагонах поїзда, що височіє на висоті на покинутому столітньому мосту. Про дивовижне місце повідомляє 34travel.

Вже відомо, що готель буде називатися Kruger — так само, як і парк з дикою природою, на яку буде відкриватися вид з вікон 31 "купе". Власники кажуть, що відпочинок там буде люкс-рівня, тому ціна за номер буде стартувати від 440 доларів в добу. Повідомляється, що перетворювати поїзд у готель вже почали, а він відкриє свої двері в кінці цього року.

Примітно, що покинутий міст був побудований в 1912 році, щоб люди могли дістатися до парку Крюгера, однак зараз будівля не функціонує.

Нагадаємо, вже на цьому тижні — з 20 травня — Туреччина дозволяє українцям, а також громадянам ще 30-ти держав, в'їжджати в країну для лікування. Як повідомили в МЗС Туреччини, вони пом'якшили карантин для Іраку, Лівії, Азербайджану, Греції, Росії, Казахстану, України, Узбекистану, Грузії, Туркменістану, Молдови, Киргизстану, Джібуті, Катару, Німеччини, Великобританії та Нідерландів. Їх громадянам відтепер дозволено так званий медичний туризм.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!