Головна Новини Суспільство неймовірно Батьки відшукали викраденого сина через 32 роки: дивовижна історія возз'єднання родини в Китаї
commentss НОВИНИ Всі новини

Батьки відшукали викраденого сина через 32 роки: дивовижна історія возз'єднання родини в Китаї

У Китаї возз'єднати родину, в якої викрали сина десятки років тому, допомогла технологія розпізнавання облич

20 травня 2020, 05:00 comments2407
Поділіться публікацією:
Батьки відшукали викраденого сина через 32 роки: дивовижна історія возз'єднання родини в Китаї

Система розпізнавання облич допомогла возз'єднати викраденого 32 роки тому сина з родиною. Про дивовижну історію, що сталася в Китаї, пише CNN.

Так, Мао Інь викрали у батьків у 1988 році біля готелю в місті Сіань в провінції Шеньсі, в той час дитині було 2 роки. Потім дитина була куплена бездітною парою в сусідній провінції Сичуань. У китайському уряді ще розслідують обставини викрадення і не розкривають інформацію про прийомних батьків Мао. За даними китайських ЗМІ, Мао був вихований прийомними батьками як Гу Ніннін, не знаючи, що його біологічні батьки шукали його більше трьох десятиліть.

Однак наприкінці квітня поліція в Сіані отримала повідомлення про те, що в кінці 1980-х років чоловік з провінції Сичуань купив дитину в сусідній Шеньсі. Поліція використовувала технологію розпізнавання осіб, щоб проаналізувати стару фотографію Мао, коли він був хлопчиком. Так, було зімітоване фото його у дорослому віці, яке порівняли з кадрами із національної бази даних. І, після низки розслідувань і порівнянь, поліція розшукала в місті М'яньян людину, схожу на Мао. Те, що правоохоронці не помилилися, підтвердив тест ДНК зниклого сина.

Додамо, що 34-річний Мао зараз займається бізнесом із прикрасам будинка. Після дивовижної історії возз'єднання зі своїми біологічними батьками він має намір жити з ними. Також відзначимо, що мама зниклого на десятки років сина заради пошуків близького залишила роботу. Жінка розіслала понад 100 тис. листівок, брала участь у численних національних телепрограмах, а ще стала волонтером і шукала зниклих дітей з іншими батьками. За даними медіа, їй вдалося допомогти в пошуках 29 дітей. Як виявилося, наполегливі та зворушливі заклики своєї матері бачив і Мао, але навіть уявити не міг, що з екрану телевізора на нього дивиться рідна людина.

Нагадаємо, в США чоловік прийняв пологи у своєї дружини на автостоянці біля лікарні, а для перев'язки пуповини використовував медичну маску для обличчя. З'явилися фото батьків і маляти, героїв цієї неймовірної історії народження.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!