Головна Новини Суспільство неймовірно Корейську футбольну команду оштрафували на рекордну суму за секс-ляльок на трибунах
commentss НОВИНИ Всі новини

Корейську футбольну команду оштрафували на рекордну суму за секс-ляльок на трибунах

Штраф за секс-ляльок став рекордним для Кореї

21 травня 2020, 10:46 comments1992
Поділіться публікацією:
Корейську футбольну команду оштрафували на рекордну суму за секс-ляльок на трибунах

Скандал у Південній Кореї, коли футбольний клуб розмістив на трибунах секс-ляльок, закінчився найбільшим штрафом в історії корейського футболу. Футбольний клуб "Сеул" з Південної Кореї розмістив на трибунах манекени замість вболівальників, оскільки в країні діє карантин і присутність вболівальників на стадіонах заборонено.

Пізніше виявилося, що манекени — це ляльки, призначені для сексуальних розваг. Дисциплінарний комітет не обійшов увагою даний інцидент і прийняв рішення про покарання. У комітеті вважають, що такий хід завдає шкоди престижу і чистоті футбольної ліги, оскільки у чемпіонаті заборонена реклама сексуального характеру. Тепер креативному клубу доведеться заплатити сто мільйонів корейських вон, що становить близько 81 тис. доларів.

Представники "Seoul" раніше виступили із заявою, що придбали секс-ляльок ненавмисно і вибачилися за свій вчинок. Портал "Коментарі" повідомляв, що за словами представників футбольного клубу, з ними зв'язалася компанія Dalcom напередодні матчу і запропонувала заповнити трибуни реалістичними манекенами, щоб місця для глядачів не виглядали порожніми через відсутність уболівальників. Деякі ляльки були одягнені у форму футбольного клубу, а в руках у інших були банери з рекламою вебкам-моделей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!