Головна Новини Суспільство неймовірно Двоє хлопчиків на карантині знайшли золоті злитки на сотні тисяч євро
commentss НОВИНИ Всі новини

Двоє хлопчиків на карантині знайшли золоті злитки на сотні тисяч євро

У Франції брати, перебуваючи в ізоляції на карантині, знайшли справжній скарб, за який їм пообіцяли власний басейн

22 травня 2020, 09:35 comments2879
Поділіться публікацією:
Двоє хлопчиків на карантині знайшли золоті злитки на сотні тисяч євро

У Франції двоє дітей, перебуваючи на карантині за містом Парижа, знайшли два гігантських золоті злитки. Про це передає ВВС.

Повідомляється, що сім'я французів з двома синами відправилася в ізоляцію в заміський будинок в місті Вандом. Брати, яким немає ще й 10 років, вирішили спорудити в саду халабуду з гілок, для якої взяли з кімнати покійної бабусі простирадла. Коли хлопці зазирнули в шафу, звідти вилетіло два якихось важких предмета, на які хлопці спочатку не звернули увагу. Втім, пізніше хлопці повернулися до знахідки і показали її батькові, який оторопів: в шафі зберігалося два кілограмових золоті злитки. Виявилося, бабуся придбала їх у 1967 році, а зараз аукціоністи оцінюють золоту знахідку в 100 000 євро.

Поки родина не поспішає продавати родинне золото, яке на тлі пандемії лише дорожчає. А за те, що хлопчики знайшли скарб, про який ніхто не підозрював, батько пообіцяв їм власний басейн.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що незвичайну знахідку виявили на дорозі сімейна пара Емілі і Девід Шанц. У двох мішках, які вони побачили на дорозі, виявилося близько мільйона доларів. Інцидент стався в американському штаті Вірджинія.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!