Головна Новини Суспільство неймовірно У Новій Зеландії медіакомпанію з 900 співробітниками вирішили продати за 1 долар
commentss НОВИНИ Всі новини

У Новій Зеландії медіакомпанію з 900 співробітниками вирішили продати за 1 долар

У зв'язку з коронакризою велику компанію Stuff Ltd. хочуть віддати за смішні гроші

25 травня 2020, 15:55 comments2304
Поділіться публікацією:
У Новій Зеландії медіакомпанію з 900 співробітниками вирішили продати за 1 долар

У Новій Зеландії у зв'язку з коронакризою продають велику компанію Stuff Ltd. за смішні гроші — 1 долар. На торги фірму виставила медіакорпорація Nine Entertainment з Австралії.

Як повідомили в The Associated Press, новим власником Stuff, яка займається друком безлічі щоденних газет і веде однойменний портал, стане її ж гендиректор. Після операції керівник хоче розділити акції між всіма співробітниками, щоб вони мали пряму частку від прибутку. В медіакомпанії кажуть, що і для конкуренції, і для споживачів в Новій Зеландії буде краще, якщо у Stuff будуть власники на місцевому рівні. До речі, в штаті компанії — 900 людей, близько половини з яких – журналісти.

Нагадаємо, сьогодні, 25 травня, у Новій Зеландії стався потужний землетрус магнітудою в 5,8 бала. Природний катаклізм стався саме в той момент, коли в прямому ефірі по національному телебаченню виступала прем'єр Джасінда Ардерн. Так, прем'єр-міністр вийшла в ефір із зверненням до народу, і як раз в цей момент почала тремтіти земля, що добре помітно на відео. Ардерн не злякалася і відреагувала з посмішкою і словами: "У нас тут просто невеликий землетрус, цілком пристойно трясе".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!