Головна Новини Суспільство медицина Канабіс може допомогти у лікуванні екземи та псоріазу, зазначають лікарі
commentss НОВИНИ Всі новини

Канабіс може допомогти у лікуванні екземи та псоріазу, зазначають лікарі

Дослідницька група із Колорадо повідомила про ефективне лікування на основі конопель

22 серпня 2019, 16:55 comments11469
Поділіться публікацією:
Канабіс може допомогти у лікуванні екземи та псоріазу, зазначають лікарі

Нове дослідження Університету Колорадо показує, що люди, які страждають на псоріаз та екзему, можуть отримати користь від використання методів лікування на основі конопель. 

Дослідницька група на чолі з Робертом Деллавеллом вивчає з’єднання марихуани, щоб зрозуміти, як вони можуть допомогти людям зі шкірними захворюваннями. Екзема є генетичним захворюванням, яке може варіюватися від сухої шкіри до сліз і кровотеч. Кожна п’ята дитина та один з 12 дорослих у Великобританії страждають від цього. Псоріаз — це ще одне захворювання шкіри, що приводить до появи червоної, лущатої й покритою кіркою ділянки шкіри, які зазвичай з’являються на ліктях, колінах, шкірі голови та нижньої частини спини. Це зачіпає приблизно два відсотки населення Великобританії. Обидва зазвичай лікуються стероїдними кремами, що призводить до різних результатів .

Канабіс виробляє понад 100 хімічних сполук (канабіноїдів). ТГК (психоактивний елемент в канабісу) і КБР є найбільш широко відомими та зрозумілими. КБД не володіє психоактивними властивостями і має протизапальні властивості, які можуть допомогти тим, хто страждає від шкірних захворювань.

Лікарі зазначають , що пред тим як  почати широко використовувати методи лікування на основі канабісу необхідно провести тести. 

Медики повідомляють що вони планують показати, що канабіноїди можуть принести користь людям, що страждають на псоріаз та екзему. 

"Проблема в тому, що КБР і інші канабіноїди все ще є федерально незаконними, і це дійсно ускладнює ситуацію. Ми сподіваємося на майбутнє, що проведення клінічних випробувань з каннабіноїдами стане легше і більш поширеним. Ще багато чого належить дізнатися, і ми сподіваємося потрапити туди якомога швидше " — зазначає дослідницька група з Колорадо. 

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Американські вчені знайшли ліки для лікування синдрому Дауна.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!