Головна Новини Суспільство медицина Жінці прокололи легені під час голковколювання
commentss НОВИНИ Всі новини

Жінці прокололи легені під час голковколювання

У сучасному світі досі залишилися люди, які обирають нетрадиційні методи лікування і звертаються в досить сумнівні установи, але іноді це може обернутися трагедією

11 вересня 2019, 22:00 comments2423
Поділіться публікацією:
Жінці прокололи легені під час голковколювання

Під час процедури акупунктури 33-річній пацієнтці прокололи життєво важливий орган. Вона відчула різкий біль в районі меридіани жовчного міхура, пише видання nzherald.

Було виявлено, що голкотерапевт, який проколов легені пацієнтки під час лікування травми руки і зап'ястя, порушує кодекс прав споживачів здоров'я та інвалідності. Голкотерапевт обробляв точки jian jing жінки по обидва боки її плечей і надто глибоко встромляли голки, залишаючи жінку з болем у грудях і задишкою.

Коли так званий лікар, витягнув голки, пацієнтка сказала, що почуває себе погано, але у відповідь на це отримала лише рекомендацію поїхати додому і відпочити. Вже вдома вона зрозуміла, що її ліва молочна залоза хворіла, а права оніміла. Увечері чоловік відвіз її в лікарню, в якій жінку направили у відділення невідкладної допомоги, там поставили діагноз двосторонній пневмоторакс, викликаний голковколюванням.

Після всіх розглядів суд виніс вирок акупунктуристу, оскільки той порушив кодекс охорони здоров'я і не повністю пояснив всі ризики цієї процедури. Тепер "лікарю" доведеться знову проходити підготовку з голковколювання і перш ніж почати практику та надати відповідні документи суду.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, в чому особливість новинки від Apple IPhone 11 pro. Читайте за посиланням.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал щоб не пропустити найважливіші новини!



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!