Головна Новини Суспільство медицина Медики назвали головну причину смерті в багатих країнах
commentss НОВИНИ Всі новини

Медики назвали головну причину смерті в багатих країнах

Хвороба серця довгий час була головною причиною смерті. Тим не менш, нове глобальне дослідження, що в країнах з більш високим доходом рак у два рази частіше викликає смерть, ніж інші захворювання

16 вересня 2019, 18:00 comments2386
Поділіться публікацією:
Медики назвали головну причину смерті в багатих країнах

У Сполучених Штатах хвороби серця традиційно очолювали список як провідні причини смерті як для чоловіків, так і для жінок. Дослідження опубліковане в журналі medicaltoday.

А ось нове дослідження показало, що рак швидко стає набагато "популярнішим" і поступово стає головною причиною смерті в країнах з більш високим рівнем доходу. 

Це може здатися поганою новиною, але автори роботи говорять, що ці дані не точні. Зокрема, вони виявили, що рак в даний час викликає 55% смертей серед людей середнього віку в країнах з високим рівнем доходу, в той час як хвороби серця викликають 23%.

Вчені кажуть, що це пов'язано з поліпшенням зусиль з профілактики та лікування серцевих захворювань в більш процвітаючих країнах.

"У певному сенсі це хороша новина", — говорить провідний дослідник доктор Даррен Леонг. "Це говорить про те, що зусилля щодо лікування артеріального тиску, холестерину і серцево-судинних захворювань мають певний успіх".

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, в чому особливість новинки від Apple IPhone 11 pro. Читайте за посиланням.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал щоб не пропустити найважливіші новини!



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!