Головна Новини Суспільство медицина Вдова народного цілителя Миколи Касьяна подякувала за підтримку Оксані Марченко і Віктору Медведчуку
commentss НОВИНИ Всі новини

Вдова народного цілителя Миколи Касьяна подякувала за підтримку Оксані Марченко і Віктору Медведчуку

За життя у Миколи Касьяна була мрія – побудувати у своєму рідному місті Центр мануальної терапії

21 листопада 2019, 15:11 comments3799
Поділіться публікацією:
Вдова народного цілителя Миколи Касьяна подякувала за підтримку Оксані Марченко і Віктору Медведчуку

Вдова відомого лікаря-костоправа, радянського депутата Миколи Касьяна – Андріана, в інтерв'ю виданню "Гордон" розповіла, що Віктор Медведчук і Оксана Марченко змогли здійснити давню мрію її чоловіка.

28 жовтня виповнилося 10 років з дня смерті видатного громадянина України, народного лікаря Миколи Касьяна. За життя у нього була мрія – побудувати у своєму рідному місті Центр мануальної терапії. У ньому він планував приймати всіх, хто потребував допомоги.

Сьогодні Центр імені академіка Касьяна успішно функціонує. Вдова лікаря-костоправа запевняє, що всього цього могло і не бути.

"Мій чоловік почав будівництво Центру ще під час СРСР. Коли він розпався, будівництво було завершено на 90%, але на фоні всього, що відбувалося, все було "заморожено". Недобудований комплекс був розкрадений місцевими жителями. Через деякий час Центр все-таки побудували – спасибі Віктору Медведчуку і Оксані Марченко. З тих пір минуло 15 років, протягом яких він успішно функціонує, але Оксана з Віктором про нього не забувають – нещодавно зробили ремонт", — зазначає вдова цілителя.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що глава політичної ради партії "Опозиційна платформа – За життя", нардеп Віктор Медведчук розповів про наслідки, які спричинить собою прийняття законопроекту про ринок землі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!