Головна Новини Суспільство медицина Через ускладнення грипу в Україні померла жінка
commentss НОВИНИ Всі новини

Через ускладнення грипу в Україні померла жінка

З початку епідеміологічного сезону в Україні через ускладнення грипу померли дві людини

8 січня 2020, 20:21 comments1586
Поділіться публікацією:
Через ускладнення грипу в Україні померла жінка

Ускладнення грипу призвели до смерті 55-річну мешканку України. Про це повідомляє Центр громадського здоров'я Міністерства охорони здоров'я України.

Сьогодні стало відомо, що жінка звернулася за допомогою до лікарів на десятий день хвороби. Її госпіталізували у відділення реанімації та інтенсивної терапії, але медики не змогли врятувати її і 3 січня вона померла.

Медичні працівники підтвердили вірус грипу типу А (H1) pdm09 лабораторно. Крім того, у жінки були супутні захворювання, від грипу вона не була вакцинована.

Раніше ми писали, що в Україні з-за ускладнень грипу напередодні Нового року помер чоловік.

"Коментарі" також писали про те, що збільшує ризик захворювання грипом і застудою. Зокрема, захворіти можна банально з-за немитих рук. Коли ми приходимо додому і не поспішаємо вимити руки, то сприяємо тому, щоб підчепити вірус. Також може допомогти підчепити ГРВІ брудний одяг. Вірус при попаданні на тканину, може зберігати свою активність на її поверхні протягом двох днів. Одним з найбільш ефективних способів уникнути зараження застудою або грипом є вакцинація, але багато її ігнорують, тим самим сприяючи тому, щоб підхопити недугу. Особливо це стосується маленьких дітей.

В групі ризику також перебувають люди, які ігнорують правила здорового харчування, сну та фізичної активності. Якщо нехтувати здавалося банальними правилами, ми підвищуємо шанси захворіти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!