Головна Новини Суспільство медицина Коронавірус у Китаї: жителям Ухані заборонили покидати місто
commentss НОВИНИ Всі новини

Коронавірус у Китаї: жителям Ухані заборонили покидати місто

Місто Ухань в Китаї закрили через спалах нового коронавіруса

22 січня 2020, 22:59 comments1857
Поділіться публікацією:
Коронавірус у Китаї: жителям Ухані заборонили покидати місто

Китайські державні ЗМІ повідомляють, що місто Ухань закриває всі авіарейси і залізничне сполучення з міста через новий коронавірус, яким вже заразилися понад 400 осіб і який став причиною смерті 17 осіб.

Офіційне агентство Сіньхуа повідомило в четвер, що міська влада також попросила людей не залишати Ухань без особливих причин.

Державна щоденна газета People's Daily написала в своєму Twitter, що починаючи з 10:00 23 січня всім заборонять залишати місто. Крім того, стало відомо, що залізничні вокзали і аеропорт закриються, міські автобуси, метро, пороми і міжміські маршрутні автобуси також будуть тимчасово закриті.

У Женеві Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) заявила, що відклала прийняття рішення про те, щоб оголосити спалах захворювання глобальною надзвичайною ситуацією в області охорони здоров'я. Експертний комітет ВООЗ продовжить засідання з цього питання в четвер, 23 січня.

Раніше "Коментарі" писали, що згідно з даними китайських експертів, в залежності від збільшення смертності, новий небезпечний вірус може поширюватися і мутувати. В Ухані, де зафіксували перші випадки інфікування, закликали місцевих жителів не залишати місто, а іногородніх – не в'їжджати сюди. Наразі під наглядом медиків знаходяться 1394 людини з підозрою на коронавірус.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!