Головна Новини Суспільство медицина Гончарук повідомив, що роблять в Україні для попередження поширення нового типу коронавіруса
commentss НОВИНИ Всі новини

Гончарук повідомив, що роблять в Україні для попередження поширення нового типу коронавіруса

Глава уряду заявив, що влада буде працювати над заходами щодо попередження зараження коронавірусом

31 січня 2020, 22:01 comments1430
Поділіться публікацією:
Гончарук повідомив, що роблять в Україні для попередження поширення нового типу коронавіруса

В Україні на даний момент не зареєстровано ні одного офіційно підтвердженого випадку зараження новим різновидом коронавіруса, який виявили у китайському місті Ухань. Про це повідомив прем'єр-міністр України Олексій Гончарук на своїй сторінці в Facebook.

Прем'єр зазначив, що українська влада стурбована поширенням коронавіруса і Міністерство закордонних справ (МЗС), Державна служба з надзвичайних ситуацій (ДСНС), Міністерство оборони та Міністерство інфраструктури повинні оперативно розробити план та організувати евакуацію громадян України з території Китаю.

"На ранок понеділка у мене на столі повинен бути чіткий план заходів Моз щодо недопущення занесення вірусу і його поширення на території України", – написав прем'єр.

Крім того, в нашій країні повинні в найкоротші терміни розробити Національний план протиепідемічних заходів реагування на поширення вірусу.

Нагадаємо, журналісти порталу "Коментарі" уважно стежать за лихом, що обрушився на людство в січні 2020 року – коронавірусом. Небезпечна різновид пневмонії вже забрала життя двох сотень людей, при цьому поширення хвороби вже починає виходити за межі Китаю, який став осередком коронавіруса.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!