Головна Новини Суспільство медицина Коронавірус може вразити 80% населення Землі, - ВООЗ
commentss НОВИНИ Всі новини

Коронавірус може вразити 80% населення Землі, - ВООЗ

Навіть якщо вдвічі зменшити передачу коронавірусу, він все одно може вразити близько третини всіх людей

14 лютого 2020, 15:26 comments3430
Поділіться публікацією:
Коронавірус може вразити 80% населення Землі, - ВООЗ

Коронавірус може вразити 80% населення Землі. Таку гучну заяву зробили співробітники ВООЗ, передає Bloomberg.

Згідно дослідженню Центру статистики і кількісних досліджень інфекційних хвороб університету Флориди, його голова і консультант ВООЗ Айра Лонджині сказав, що можуть підхопити вірус дві третини всього населення. Таке припущення він зробив, виходячи з інформацією про те, що кількість заражених COVID-19 різко збільшилося.

За словами експерта, носій вірусу зазвичай передає його, як мінімум, двом або трьом людям. Тому сьогоднішнє число інфікованих — більше 60 000 чоловік – може бути на мільярди більше. Більш того, зараз вчені не можуть відстежити те, як поширюється COVID-19 через відсутність тест-систем на наявність вірусу. Лонджині також зробив висновок, що ізоляція і карантин вірус не зупинять. Більш того, на думку консультанта ВООЗ, навіть якщо вдвічі зменшити передачу коронавірусу, він все одно може вразити близько третини всіх, що живуть на планеті. Вчені роблять сміливий прогноз: "рівень ураження" може досягти 60-80% населення Землі.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що вчені Націнституту алергії та інфекційних захворювань США опублікували знімок того, як виглядає новий китайський коронавірус COVID-19, який забрав життя 1380 осіб.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!