Головна Новини Суспільство медицина Є "три безпечних місця" для евакуйованих з Уханя, - Скалецька
commentss НОВИНИ Всі новини

Є "три безпечних місця" для евакуйованих з Уханя, - Скалецька

Міністр охорони здоров'я Зоряна Скалецька повідомляла, що перед евакуацією будуть перевіряти на наявність всіх симптомів, властивих хворим коронавірусом

19 лютого 2020, 00:43 comments2017
Поділіться публікацією:
Є "три безпечних місця" для евакуйованих з Уханя, - Скалецька

Міністр охорони здоров'я Зоряна Скалецька повідомила, що є три "безпечних місця", куди доставлять евакуйованих з Уханя громадян України на обсервацію. Про це вона заявила на брифінгу в аеропорту "Бориспіль", повідомляє Еспресо.TV

"Я хочу попросити доносити правдиву інформацію і не сіяти паніку. Ми знайшли безпечні місця. Три місця готові для того, щоб у залежно від кількості громадян, які евакуйовані, вибрати найбільш для них відповідні", — сказала вона.

У Китаї візьмуть на борт тільки не заражених на коронавірус. Вранці 20 лютого в 8:05 ранку літак повернеться в аеропорт "Бориспіль". Після повернення буде проведена дезінфекція та перевірка всіх повітряних систем літака.

 

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що замолет Boeing 737-700 NG авіакомпанії SkyUp, який доставить в Україну її громадян після евакуації з китайської провінції Ухань, прибуде післязавтра вранці в бориспільський Міжнародний аеропорт. Про це повідомляється на сайті компанії. Повідомляється, що літак завтра вночі вилетить з "Борисполя" в Алмати (Казахстан), звідки вже відправиться в Ухань. Повертатися борт буде за тим же маршрутом і мав прибути в "Бориспіль" в 8:00 ранку 20 лютого. Раніше президент Володимир Зеленський попередив усіх політиків, які будуть продовжувати "розганяти" паніку на ґрунті коронавірусу, що евакуйовані з Уханя українці будуть переселені до них додому. "Я хочу звернутися до деяким політичним партіям, які, — ми це знаємо завдяки правоохоронним органам, — звертаються до місцевих жителів і підбурюють їх перекривати дороги. Ми повинні розуміти: ми забираємо своїх громадян, які такі ж громадяни України, як і ми. А з приводу цих політичних "товаришів": якщо будете перекривати дороги та підбурювати людей, я особисто привезу наших громадян в Кончу-Заспу у ваші особняки", — уклав глава держави.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!