Головна Новини Суспільство медицина Дніпро виділяє майже 100 млн грн на боротьбу з коронавірусом
commentss НОВИНИ Всі новини

Дніпро виділяє майже 100 млн грн на боротьбу з коронавірусом

Ці гроші витратять на закупівлю обладнання та ліків проти хвороби.

4 березня 2020, 00:11 comments1859
Поділіться публікацією:
Дніпро виділяє майже 100 млн грн на боротьбу з коронавірусом

В резервний фонд Дніпра виділено майже 4 мільйони доларів (або 100 мільйонів гривень) для безпеки медичних працівників та закупівлі необхідного устаткування, організації лікування, роботи персоналу i додаткових витрат. Про це повідомляє Департамент охорони здоров'я та населення Дніпровської міськради.

У департаменті відзначили, що сьогодні в місті готові організувати лікування 30 заражених коронавірусом. Але обирають превентивні заходи — наприклад, у Дніпрі проводять дезінфекцію громадського транспорту та додаткове провітрювання метрополітену.

У навчальні заклади направили розпорядження про проведення вологих прибирань і провітрювань. Також у місті створено штаб реагування на випадок поширення вірусу в Україні.

У разі появи заражених коронавірусом в Дніпрі готові зустрічати їх в двадцять п'ятiй міськiй лікарні — там вже організовано все необхідне і підготовлений медичний персонал.

Як повідомляв портал "Коментарі", дружину інфікованого з Чернівців забрали на обсервацію через протести мешканців будинку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!