Головна Новини Суспільство медицина Дружина на карантині: де знаходиться дружина інфікованого коронавірусом
commentss НОВИНИ Всі новини

Дружина на карантині: де знаходиться дружина інфікованого коронавірусом

Дружину інфікованого коронавірусом українця відправили на карантин. Лікарі розповіли, де вона проведе найближчі два тижні.

4 березня 2020, 12:51 comments2409
Поділіться публікацією:
Дружина на карантині: де знаходиться дружина інфікованого коронавірусом

Дружина чернівчанина, який підхопив коронавірус Covid-19, найближчі два тижні проведе у військовому госпіталі. Про це розповів голова Чернівецької обласної державної адміністрації Сергій Осачук.

Спочатку жінка хотіла залишатися вдома, влаштувавши собі добровільну самоізоляцію. Однак, така ідея не припала до смаку її сусідам. Під будинком, навіть, влаштовували пікет.

Та й медики не стали ризикувати. Адже жінка перебувала поруч зі своїм чоловіком і тоді, коли він вже був інфікований. А значить, також потенційно може бути носієм коронавірусу.

Напередодні жінку забрала машина швидкої допомоги. Куди саме її відвезли говорити громадськості не стали. Повідомили лише, що це буде обсервація в одному із медичних установ. І ось сьогодні голова ОДА порушив мовчання.

"Ми її перевезли у військовий госпіталь. Вона в ізоляції. Але варто розуміти, вона не госпіталізована. Вона не хвора", говорить Сергій Осачук.

Про перший випадку коронавірусу в Україні в Чернівцях стало відомо у вівторок, 3 березня. Вірус підхопив чоловік, який приїхав в Україну з Італії через Румунію. Зараз він ізольований в інфекційному відділенні обласної лікарні. Атипової пневмонії, як у безлічі інших пацієнтів з таким діагнозом, у нього немає. Пацієнт потроху йде на поправку. Під наглядом лікарів чоловік перебуватиме до повного одужання.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що з коронавирусного карантину в Севастополі втекла жінка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!