Головна Новини Суспільство медицина Фотофакт: Зеленський «протестував» вертоліт, який транспортуватиме заражених коронавірусом
commentss НОВИНИ Всі новини

Фотофакт: Зеленський «протестував» вертоліт, який транспортуватиме заражених коронавірусом

Президент Володимир Зеленський перевірив, як відбуватиметься транспортування інфікованих коронавірусом на вертольоті

5 березня 2020, 14:56 comments1852
Поділіться публікацією:
Фотофакт: Зеленський «протестував» вертоліт, який транспортуватиме заражених коронавірусом

Спеціальний вертоліт для транспортування заражених коронавірусом оснащений ізоляційною капсулою та біозахисними комплектами, а як саме відбуватиметься переміщення хворих сьогодні перевірив на Полтавщині президент Володимир Зеленський. Про це поінформував у своєму Telegram-каналі Офіс президента.

Так, Зеленський оглянув санітарний вертоліт МІ-8МТВ-1, який відсьогодні заступає на чергування на базі ДСНС. Гелікоптер має ізоляційну капсулу, біозахисні комплекти — костюми, медичні рукавички, респіратори, дезінфекційний душ, а також спеціальний модуль, у якому фіксується індивідуальна капсула з пацієнтом під час перельоту. На борту є необхідні реанімаційні засоби та обладнання, користуватиметься якими буде група медиків зі спеціальною підготовкою. Зазначається, що вертоліт може осягнути відстань до 1200 км і транспортувати від 2 до 6 пацієнтів.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в Україні будуть транспортувати хворих з підозрою на коронавірус на вертольоті, який брав участь у миротворчих місіях ООН. Вертоліт передала ДСНС на умовах безоплатного контракту, а екіпаж і медперсонал вертольоту пройшли спеціальну підготовку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!