Головна Новини Суспільство події В Україні хворі коронавірусом будуть пересуватися на вертольоті
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні хворі коронавірусом будуть пересуватися на вертольоті

В Україні хворих з підозрою на коронавірус будуть транспортувати на вертольоті

28 лютого 2020, 10:50 comments2239
Поділіться публікацією:








В Україні хворі коронавірусом будуть пересуватися на вертольоті

В Україні будуть транспортувати хворих з підозрою на коронавірус на вертольоті, який брав участь у миротворчих місіях ООН. Про це заявив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

За його словами, вертоліт передало Держнс на умовах безоплатного контракту, а екіпаж і медперсонал вертольота пройшли спеціальну підготовку.



"Ці люди працювали під час епідемії "Ебола" — виконували роботи по евакуації хворих і проводили рятувальні операції. За один рейс гвинтокрил може взяти 4 — 6 хворих. Евакуація на ньому можлива на відстань 1200 км, тобто по всій території нашої країни", — сказав Арсен Аваков.


Вертоліт обладнаний ізоляційної капсулою, біозахисними комплектами, знезаражувальним душем, ізоляційної камерою і спеціальним модулем, в якому капсула фіксується на час польоту.

Як повідомляли "Коментарі" тиждень тому, незважаючи на безпрецедентні заходи безпеки, щоб уникнути коронавірусу в Україні та ізоляцію прибулих з Китаю людей у санаторії під Полтавою, країну сколихнула хвиля протестів. Під Полтавою палили шини і атакували Нацгвардію, а президент Володимир Зеленський і топ-чиновники були шоковані поведінкою щодо земляків.

Нагадаємо, після того, як українку Анастасію Зінченко відмовитисязались евакуювати додому разом з собакою Мішель, і вона залишилася в Ухані, в Мережі прокотилася хвиля обурювань. Настя розповідає про те, що їжі для неї та її улюбленця залишилося не так багато, і була обурена ситуацією. Після публікацій у ЗМІ їй зателефонував президент України Володимир Зеленський. А незабаром їй і зовсім пообіцяли, що евакуюють на приватному літаку ФК "Шахтар".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!