Головна Новини Суспільство медицина У Чернівцях, Сумах та Житомирі обмежили масові заходи на тлі коронавіруса
commentss НОВИНИ Всі новини

У Чернівцях, Сумах та Житомирі обмежили масові заходи на тлі коронавіруса

Перший випадок зараження в Україні зафіксували саме в Чернівцях.

6 березня 2020, 17:50 comments4767
Поділіться публікацією:
У Чернівцях, Сумах та Житомирі обмежили масові заходи на тлі коронавіруса

Влада трьох міст України, а саме Чернівців, Сум та Житомира, ввели заборону на проведення всіх масових заходів і шкільних екскурсій на тлі поширення китайського коронавіруса Covid-19 в Україні. Про це повідомляє 24tv.

У прес-службі Сумської міської ради пообіцяли обмежити зустрічі, наради і засідання, на яких зазвичай збирається велика кількість людей. Також влада планує придбати дезинфікуючі засоби та медичні маски для навчальних закладів міста, але заняття поки не будуть скасовувати.

Перший випадок зараження китайським коронавірусом Covid-19 в Україні зафіксували саме в Чернівцях у вівторок, 3 березня. В кінці лютого чоловік з дружиною повернулися з Італії, де на той момент активно поширювалася хвороба. 29 лютого його госпіталізували.

Також вчора, 5 березня, заступник глави МОЗ Віктор Ляшко анонсував скасування всіх масових заходів в країні через спалах коронавіруса.

Як повідомляв портал "Коментарі", дружину інфікованого коронавірусом з Чернівців забрали на обсервацію через протести мешканців будинку, які також вимагали провести дезинфекцію в під'їзді.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!