Головна Новини Суспільство медицина Apple перевела 12 тисяч своїх співробітників на домашню роботу через коронавірус
commentss НОВИНИ Всі новини

Apple перевела 12 тисяч своїх співробітників на домашню роботу через коронавірус

Китайська хвороба добралася вже і до Каліфорнії.

6 березня 2020, 23:56 comments2294
Поділіться публікацією:
Apple перевела 12 тисяч своїх співробітників на домашню роботу через коронавірус

Техногигант Apple з американського Купертіно, штат Каліфорнія, відправив всіх своїх співробітників, а це 12 тисяч осіб, на віддалену домашню роботу на тлі спалаху китайського коронавіруса Covid-19. Про це повідомляє профільне видання 9to5mac.

У штаті Каліфорнія зафіксували перший випадок зараження коронавірусом, після чого влада ввела режим надзвичайної ситуації. Також в цьому ж штаті на карантин потрапив ще один круїзний лайнер під назвою Grand Princess, який подорожував в Мексику.

Профільні видання також повідомляють, що Apple була змушена перенести презентацію нового бюджетного смартфона iPhone 9 або iPhone SE2 на другий квартал 2020 року. Попередня планована дата його презентації — 31 березня.

Вчора, 5 березня, на тлі спалаху коронавіруса в Україні скасували перший захід — чемпіонат з автомобільного ралі. А вже сьогодні, 6 березня, у Чернівцях, Сумах та Житомирі заборонили масові заходи.

Як повідомляв портал "Коментарі", одна з найбільших європейських авіакомпаній Flybe оголосила про банкрутство на тлі спалаху коронавіруса.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!