Головна Новини Суспільство медицина На карантинному лайнері Grand Princess починають відпускати пасажирів, серед яких 49 українців
commentss НОВИНИ Всі новини

На карантинному лайнері Grand Princess починають відпускати пасажирів, серед яких 49 українців

На судні заразилася щонайменше 21 людина.

9 березня 2020, 11:24 comments2797
Поділіться публікацією:
На карантинному лайнері Grand Princess починають відпускати пасажирів, серед яких 49 українців

Круїзний лайнер Grand Princess перебував в ізоляції біля берегів Каліфорнії в США більше 3 днів через те, що на його борту виявили двох заражених китайським коронавірусом Covid-19. Але сьогодні, 9 березня, пасажирів лайнера почнуть відпускати з карантину. Про це повідомляє CBS.

Судно Grand Princess в ходi круїзу рухалося з Сан-Франциско на Гаваї. Рейс повинен був завершитися в суботу, 5 березня, але перервався на карантин через виявлений коронавірус у двох чоловіків. Один з них, 71-річний житель Каліфорнії, помер.

Лайнер повинен прибути в порт міста Окленд, штат Каліфорнія, США, вже сьогодні, 9 березня. Але влада відзначає, що процес висадки пасажирів на берег займе не менше 2 днів. Пасажирів планують перевірити на симптоми коронавіруса і відправити на карантин. У разі зараження їх госпіталізують в місцеві лікарні.

На борту круїзного лайнера Grand Princess знаходяться близько 3500 людей, серед яких 49 наших співвітчизників. МЗС України не повідомляло, чи є серед них інфіковані. Всього на поточний момент відомо про заражених 2 пасажирів і 19 членів екіпажу, яких вже госпіталізовано.

Як повідомляв портал "Коментарі", Grand Princess ізолювали біля узбережжя США.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!