Головна Новини Суспільство медицина Британців інфікують коронавірусом за гроші
commentss НОВИНИ Всі новини

Британців інфікують коронавірусом за гроші

Британцям, які добровільно інфікуються коронавірусом, будуть платити гроші - по 4 тисячі фунтів.

13 березня 2020, 09:17 comments4554
Поділіться публікацією:
Британців інфікують коронавірусом за гроші

10 тисяч добровольців у Великобританії погодилися навмисне заразитися смертельно небезпечним коронавірусом. За це вчені будуть платити їм гроші, повідомляє Daily Mail. Таким чином хочуть прискорити розробку ліків від хвороби.

Звичайно, гроші отримають не всі. Та й ризикувати здоров'ям відразу 10 тисячі британських громадян теж не будуть. Серед всіх бажаючих відберуть лише 24 добровольці.

Кожен з тих, хто спеціально підхопить інфекцію, отримає близько 4 тисяч британських фунтів. Якщо перевести на українські гроші, це близько 131 тисячі гривень. За ці гроші добровольці повинні будуть спеціально захворіти, а потім вчені будуть з їх допомогою розробляти вакцину від коронавірусу Covid-19. Експериментальні ліки британські вчені введуть хворим, а потім через місяць спробують ще раз заразити безпечнішим штамом коронавірусу, щоб вивчити реакцію організму.

Дослідники обіцяють цілодобове спостереження за піддослідними, але гарантувати, що ускладнень не буде, не можуть. Їх усіх ізолюють по одному в спеціальних боксах і будуть періодично обстежувати. Добровольці не зможуть спілкуватися один з одним. Однак, їм дозволять взяти з собою особисті речі, дозволять користуватися без обмежень інтернетом і дивитися телевізор. Після закінчення карантину всі речі піддослідних лікарі продезинфікують.

Раніше, нагадаємо, "Коментарі" писали про те, що Великобританія відклала торгові переговори через коронавірус.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!