Головна Новини Суспільство медицина «Вірус паніки гірше коронавіруса»: Володимир Зеленський звернувся до українців з приводу коронавіруса
commentss НОВИНИ Всі новини

«Вірус паніки гірше коронавіруса»: Володимир Зеленський звернувся до українців з приводу коронавіруса

Володимир Зеленський пообіцяв, що все буде добре, і побажав усім температури 36,6 пiд час епiдемiї коронавiруса

13 березня 2020, 22:16 comments7315
Поділіться публікацією:
«Вірус паніки гірше коронавіруса»: Володимир Зеленський звернувся до українців з приводу коронавіруса

Президент України Володимир Зеленський опублікував відеозвернення до українського народу з приводу коронавіруса в нашій країні. Відеоролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Зеленський розповів, що в Україні три випадки зараження, з яких один призвів до смерті, iз-за чого було прийнято рішення про введення карантину для попередження пандемії в нашій країні.

Також президент заявив, що з 16 березня іноземці не зможуть в'їжджати в Україну без дозволу на тимчасове або постійне проживання в країні. Також з 17 березня буде повністю закрито пасажирське авіасполучення в Україні, однак продовжать працювати порти.

За словами Володимира Зеленського, в українських аптеках з'являться ліки та маски, а також пересувні лабораторії для перевірки на коронавірус. Президент попросив магазини не завищувати ціни на продукти і розповів, що уряд вже виділив 100 млн грн для протиепідемічних заходів. А якщо знадобиться, виділять ще 500 млн грн.

Наостанок Зеленський закликав не вітатися за руки, не цілуватися в щоки і мити руки. За його словами, ми пережили багато, адже нас не здолав свинячий, іспанський і пташиний грип. Також він пообіцяв, що все буде добре, і побажав усім температури 36,6.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Італії від коронавіруса померла 65-річна українка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!