Головна Новини Суспільство медицина Стало відомо про стан першого хворого на коронавірус в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо про стан першого хворого на коронавірус в Україні

Перший хворий на коронавірус в Україні залишається в обласній інфекційній лікарні в Чернівцях. Лікарі зробили йому повторний тест на Covid-19.

16 березня 2020, 13:02 comments7787
Поділіться публікацією:
Стало відомо про стан першого хворого на коронавірус в Україні

Так званий "пацієнт № 1" в Чернівцях пішов на поправку. Лікарі зробили першому хворому на коронавірус в Україні повторний тест на Covid-19. Він показав негативний результат, розповіла заступник голови Чернівецької області Наталя Гусак.

Чоловік знаходиться в лікарні з 3-го березня. Після того, як з Італії повернулася його дружина, у пацієнта проявилися симптоми коронавірусу. Чоловіка ізолювали в обласній інфекційній лікарні. Його дружину відправили на обсервацію в військовий госпіталь.

Зараз чоловік вже пішов на поправку. Лікарі зробили повторний тест на коронавірус Covid-19 і він, як і очікувалося, виявився негативним.

"Після двох діб у нього візьмуть зразки ще раз. Якщо результат буде негативним, будемо говорити про одужання пацієнта і зможемо виписати його додому", — говорить Гусак.

Всього в Чернівецькій області коронавірус з початку спалаху запідозрили у 30-ти чоловік. П'ятьох вже відпустили додому, вони виявилися здорові. Четверо показали позитивний результат і зараз знаходяться в обласній інфекційній лікарні. Всього в Україні станом на ранок понеділка було 5 випадків зараження Covid-19. Одна жінка — мешканка Житомирської області — загинула.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що Київ посилює карантин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!