Головна Новини Суспільство медицина Лікарі пояснили, від чого померла 33-річна буковинка, яка була заражена коронавірусом
commentss НОВИНИ Всі новини

Лікарі пояснили, від чого померла 33-річна буковинка, яка була заражена коронавірусом

Лікарі розповіли, що стало причиною смерті 33-річної жінки у Чернівецькій області

18 березня 2020, 18:44 comments4541
Поділіться публікацією:
Лікарі пояснили, від чого померла 33-річна буковинка, яка була заражена коронавірусом

Вчора, 17 березня, померла 33-річна мешканка Чернівецької області, яка була заражена коронавірусом. За словами лікарів, до смерті призвів не вірус, а патології. Про це інформує на своїй сторінці у Facebook Чернівецька ОДА.

Так, смерть сталася не через симптоматики COVID-19, вважають медики. Повідомляється, що жінка мала складну патологію нервової та ендокринної системи, а також ураження легень, однак без легеневої недостатності.

За словами заступниці головного лікаря з лікувальної роботи Чернівецької обласної клінічної лікарні Ольги Снігуряк, уже після смерті надійшли результати аналізів, які підтвердили у покійної коронавірус.

"Причина смерті – судомний синдром на тлі набряку головного мозку і, не виключено, крововиливу у головний мозок", — сказала Снігуряк. — Пацієнтку доставили до нашого відділення, бо вона мала трохи підвищену температуру, а її чоловік нещодавно повернувся із Італії. Вважаємо, що коронавірус у цій ситуації є супутньою патологією, до летальних наслідків призвів не він".

Додамо, що у чоловіка взяли аналізи на коронавірус, наразі він не має симптомів і перебуває у самоізоляції.

Раніше "Коментарі" писали, що у Чернівецькій області правоохоронці відкрили кримінальне провадження після смерті 33-річної дівчини, в крові якої вже після летального випадку знайшли COVID-19. За даним фактом відкрили кримінальне провадження за ст. 140 "Неналежне виконання професійних обов'язків медичним або фармацевтичним працівником". Санкція передбачає до двох років в'язниці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!