Головна Новини Суспільство медицина "Боже, як я ненавиджу цих злодюг": Комаровський вражений якістю захисту від пандемії в лікарнях
commentss НОВИНИ Всі новини

"Боже, як я ненавиджу цих злодюг": Комаровський вражений якістю захисту від пандемії в лікарнях

Головному лікарю-педіатру України Євгену Комаровському прислали фотографію лікаря в спецодязі, що покликана захищати його в боротьбі зі спалахом коронавіруса

18 березня 2020, 22:35 comments19213
Поділіться публікацією:
"Боже, як я ненавиджу цих злодюг": Комаровський вражений якістю захисту від пандемії в лікарнях

Відомий український лікар-педіатр Євген Комаровський висловив своє обурення рівнем підготовки лікарів в інфекційних відділеннях маленьких міст і сіл нашої країни, виділених їм для боротьби з потенційною загрозою коронавірусу COVID-19. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, опублікувавши звернення від одного з медиків, який поскаржився на вкрай неякісний спецодяг.

Комаровський переконаний, що, незважаючи на гостру вірусологічну ситуацію, більшість чиновників продовжують нехтувати особистою відповідальністю за безпеку лікарів у державних клініках, особливо, що знаходяться у віддаленні від обласних центрів. На його думку, це загрожує вкрай згубними наслідками для всієї сфери охорони здоров'я в Україні.

"Коли все це скінчиться ви зрозумієте, що ні за які гроші не можна терміново накупити хороших лікарів і медсестер. Кожен мер зобов'язаний зайти в інфекційне відділення на підвладній йому території і оцінити якість засобів індивідуального захисту! З собою непогано прихопити місцевого СБУшника", — зазначив лікар-педіатр у своєму гнівному повідомленні.

Також він додав, що саме небажання влади прислухатися до порад практикуючого медика щодо захисту його колег, зробило неможливим для Комаровського кар'єру урядового радника.

"Попереджаю: коронавірус доб'є медиків, які ще є! А поки що дивіться і насолоджуйтеся. Боже, як же я цих злодюг ненавиджу...", — сказав Євген Комаровський.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про основні правила миття рук для того, щоб максимально убезпечити себе від коронавіруса.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!