Головна Новини Суспільство медицина Стало відомо, де захворів на коронавірус чоловік з Донбасу
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, де захворів на коронавірус чоловік з Донбасу

Чоловік, який першим захворів на коронавірус на Донбасі, тільки нещодавно повернувся з відпочинку за кордоном.

19 березня 2020, 09:02 comments3945
Поділіться публікацією:
Стало відомо, де захворів на коронавірус чоловік з Донбасу

Першим, хто захворів на коронавірус на Донбасі, став житель Маріуполя. Про це на своїй сторінці в Facebook написав керівник Донецької облдержадміністрації Павло Кириленко.

Чоловікові 52 роки, живе він в Маріуполі Донецької області і тільки нещодавно повернувся з Єгипту. Найімовірніше, саме там він і підчепив коронавірус Covid-19. У декількох готелях країни, зокрема, вже фіксували спалахи хвороби серед туристів.

Зараз чоловік перебуває під наглядом лікарів. Всіх, хто так чи інакше з ним контактував, вже встановили, запевняє голова ДонОГА. За ними також наглядатимуть лікарі на випадок, якщо у когось з'являться симптоми коронавірусу.

У зв'язку з цим маріупольців Павло Кириленко закликає не розганяти паніку і дотримуватися правил гігієни, зокрема, інформаційної гігієни. Подробиці про те, як саме місто буде боротися з можливою спалахом, пообіцяв розповісти пізніше.

За вчора в Україні зафіксували два нові випадки інфікування Covid-19. Крім чоловіка з Донбасу, з'явився ще один пацієнт в Київській області. Загальна кількість хворих станом на ранок четверга в Україні 16. Дві жінки — в Житомирській та Чернівецькій областях — померли.

Раніше "Коментарі" розповідали про правила поведінки під час карантину в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!