Головна Новини Суспільство медицина Вчені назвали новий симптом коронавірусу, який проявляється у людей в прихованій формі
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчені назвали новий симптом коронавірусу, який проявляється у людей в прихованій формі

Раптова втрата нюху, як у пацієнтів у Південній Кореї, Китаї, Італії і США, може бути ще одним симптомом коронавірусу

23 березня 2020, 10:30 comments7965
Поділіться публікацією:
Вчені назвали новий симптом коронавірусу, який проявляється у людей в прихованій формі

Вчені Британської асоціації оториноларингології зробили заяву про те, що раптова втрата нюху може бути ще одним симптомом коронавірусу. Причому, вказувати на Covid-19 він може, навіть якщо немає інших проявів хвороби, і людина хворіє в прихованій формі. Про це повідомляє BBC.
Медики говорять про те, що втрату нюху вони фіксували у інфікованих в Південній Кореї, Китаї та Італії. Крім того, нині зростає кількість випадків з таким симптомом у США, Великобританії та Франції. У Британській асоціації оториноларингології наголошують: саме люди з раптовою втратою нюху можуть бути одними з раніше невідомих прихованих носіїв, які сприяють швидкому поширенню Covid-19. При цьому симптомі медики просять залишатися в ізоляції і здати тест на коронавірус.
Як раніше повідомляли "Коментарі", коронавірусом захворів ще один народний депутат. Про це у своєму Telegram написав його колега по парламенту нардеп Олексій Гончаренко. Він стверджує, що Covid-19 підчепив представник фракції ОПЗЖ Олександр Лукашев.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!