Головна Новини Суспільство медицина Другий літак з тестами на коронавірус прибуде в Україну на днях — ОПУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Другий літак з тестами на коронавірус прибуде в Україну на днях — ОПУ

В Україну поступово прибувають літаки з іноземною допомогою для боротьби з коронавірусом

25 березня 2020, 22:14 comments2982
Поділіться публікацією:
Другий літак з тестами на коронавірус прибуде в Україну на днях — ОПУ

Завтра, 26 березня, в Україні почне завантаження літак, який відправиться в Китай за наступною партією медичної допомоги для боротьби з поширенням коронавіруса Covid-19 в нашій країні. Про це з Офісу президента України повідомив перший заступник керівника та секретар Координаційної ради з протидії поширення коронавіруса Кирило Тимошенко.

За його словами, тести на коронавірус доставляють в нашу країну кількома партіями. На літаку, який будуть вантажити вже завтра, привезуть ще 100 тисяч тестів. Також "протягом двох днів" в Україну прибудуть ще 100 тисяч тестів з Південної Кореї.

Після прибуття цих двох літаків всього в Україні буде близько 250 тисяч тестів на коронавірус. Але плануються і інші іноземні доставки. Також Тимошенко підкреслив, що вже запущено виробництво тестів в Україні. До їх готовності країна буде користуватися імпортними.

20 березня президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні до народу заявив, що "в найближчі 48 годин" Україна отримає великий вантаж з Китаю, в якому 10 мільйонів лабораторних тестів, 400 тисяч експрес-тестів на коронавірус та інші медичні товари.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Італії назвали матч Ліги Чемпіонів однією з головних причин поширення коронавіруса в країні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!