Головна Новини Суспільство медицина Комаровський розповів про найгірший сценарій коронавірусу в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Комаровський розповів про найгірший сценарій коронавірусу в Україні

Доктор Євген Комаровський вважає, що для українців немає нічого гіршого, ніж приклад Італії та Іспанії, які не справляються з пандемією

31 березня 2020, 10:15 comments8840
Поділіться публікацією:








Комаровський розповів про найгірший сценарій коронавірусу в Україні

Відомий в Україні лікар Євген Комаровський розповів про найгірший сценарій коронавірусу в нашій країні. На своєму каналі в YouTube інфекціоніст і педіатр говорить про те, що для українців немає нічого гіршого, ніж приклад Італії та Іспанії, де до 10% випадків інфікування виявляються смертельними.

За словами Євгена Комаровського, в цих європейських країнах гине велика кількість літніх людей і не справляється система охорони здоров'я. Більше того, доктор упевнений, що пандемія буде повторюватися через брак вакцини і стійкого імунітету у людства.

Нагадаємо, глава МЗС Дмитро Кулеба прокоментував ситуацію з українцями, які з тих чи інших причин застрягли в різних країнах під час пандемії. За словами міністра, повернення додому очікує ще 11,4 тисячі українців. Однак Кулеба у своєму відеозверненні закликав їх залишатися там, де вони знаходяться. За словами глави МЗС, вони надають підтримку всім громадянам України, однак здійснити переліт і переїзд додому неможливо без контактів з іншими людьми — не можна запобігти ризику зараження.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!