Головна Новини Суспільство медицина Українські медики зможуть безкоштовно добиратися на роботу на службових поїздах Укрзалізниці
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські медики зможуть безкоштовно добиратися на роботу на службових поїздах Укрзалізниці

В «Укрзалізниці» повідомили, що всі витрати на проїзд медиків візьмуть на себе

31 березня 2020, 19:35 comments2384
Поділіться публікацією:
Українські медики зможуть безкоштовно добиратися на роботу на службових поїздах Укрзалізниці

ПАТ "Укрзалізниця" та Міністерство інфраструктури України домовилися про безкоштовне підвезення медиків на службових поїздах на час карантину. Про це повідомляє прес-служба "Укрзалізниці".

Відзначається, що попередній перелік маршрутів і кількість місць, необхідних для перевезення, були розраховані на основі даних від місцевих органів влади. Правда, для того, щоб отримати право безкоштовного проїзду, у медиків повинні бути:

- службове посвідчення або інший документ, що підтверджує роботу в медичному закладі;
- засоби індивідуального захисту, зокрема маски або респіратор і рукавички.

"Укрзалізниця" складе спеціальний розклад поїздів, які будуть довозити медиків до місця роботи. Цей розклад буде надано органам місцевої влади, які, в свою чергу, повинні будуть донести цю інформацію до працівників медичних установ.

Раніше "Коментарі" писали, що поширення коронавірусної інфекції COVID-19, пов'язаний з цим карантин і його посилення стали найбільш значним викликом для світової економіки з часів світової фінансової кризи 2008-2009 років. Але, як і будь-яка криза, поряд з негативом зразок зниження доходів і очікуваного розорення багатьох представників малого та середнього бізнесу, карантин відкрив перед бізнесменами нові можливості для заробітку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!