Головна Новини Суспільство медицина У Мiнздравi заявили, що в 3 рази збільшили зарплату медпрацівникам, які борються з коронавірусом
commentss НОВИНИ Всі новини

У Мiнздравi заявили, що в 3 рази збільшили зарплату медпрацівникам, які борються з коронавірусом

Доплату за боротьбу з коронавірусом в Мiнздравi пообіцяли з березня

1 квітня 2020, 19:42 comments16823
Поділіться публікацією:
У Мiнздравi заявили, що в 3 рази збільшили зарплату медпрацівникам, які борються з коронавірусом

Новий глава Міністерства охорони здоров'я України Максим Степанов заявив, що для медичних співробітників, які борються з поширенням коронавірусу Covid-19 у нашій країні, оклад збільшено в три рази. Про це повідомили в офіційному каналі міністерства в Telegram.

Вже в березні медичні співробітники України, які займаються лікуванням пацієнтів з лабораторно підтвердженими випадками коронавірусу, отримають доплату у розмірі трьох посадових окладів.

Відповідний наказ уже підписав Міністр охорони здоров'я України Максим Степанов. Також опублікований список посад медичних працівників, які отримають доплату. Доплата буде діяти в період роботи щодо стримування поширення коронавіруса Covid-19 в нашій країні, а також щодо ліквідації наслідків пандемії.

На момент публікації Україні 669 осіб захворіли коронавірусом, з яких 17 померли, а 10 осіб одужали. У всьому світі захворіли понад 900 тисяч чоловік.

picture

Як повідомляв портал "Коментарі", генерального директора Укрпошти Ігоря Смілянського звинуватили в сексизмі за першоквітневий жарт у рекламі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!