Головна Новини Суспільство медицина Медики підрахували, у скільки обійдеться лікування коронавірусу в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Медики підрахували, у скільки обійдеться лікування коронавірусу в Україні

Головний лікар Івано-Франківської центральної міської клінічної лікарні Тарас Масляк каже, що в день на лікування важкого пацієнта з коронавірусом або ж підозрою може піти від 3500 до 5500 гривень

2 квітня 2020, 09:50 comments4516
Поділіться публікацією:
Медики підрахували, у скільки обійдеться лікування коронавірусу в Україні

Медики Івано-Франківської центральної міської клінічної лікарні підрахували, в яку суму обходиться приблизно лікування пацієнта, інфікованого COVID-19. В середньому, щоб одужати, українцю необхідно від 5000 до 10 000 гривень. Про це говорить головний лікар медустанови Тарас Масляк.

На своїй сторінці у "Фейсбук" медик повідомляє, що на лікування важкого пацієнта з коронавірусом або ж підозрою в день може піти від 3500 до 5500 гривень. За словами Масляка, в цю суму входять кисень, витратні матеріали, маски та інше, що частково закупили коштом міського бюджету. Лікар переконаний: ситуація в Україні так ж серйозна, як в Китаї, Італії та Іспанії.

Нагадаємо, у МОЗ України рапортують про те, що в нашій країні лабораторно підтвердили 794 випадку COVID-19. Це на 125 осіб більше, ніж було виявлено 31 березня. Коронавірус на даний момент виявили в усіх областях, крім Миколаївської.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!