Головна Новини Суспільство медицина «Це війна з невидимим ворогом»: новий глава Мiнздраву Максим Степанов розповів про вже прийняті заходи на посаді
commentss НОВИНИ Всі новини

«Це війна з невидимим ворогом»: новий глава Мiнздраву Максим Степанов розповів про вже прийняті заходи на посаді

Також Максим Степанов розповів про плани щодо розвитку Мiнздраву

2 квітня 2020, 18:41 comments2405
Поділіться публікацією:
«Це війна з невидимим ворогом»: новий глава Мiнздраву Максим Степанов розповів про вже прийняті заходи на посаді

Новий голова Міністерства охорони здоров'я України Максим Степанов опублікував звернення до українцiв, в якому розповів про вже прийняті заходи на посаді і планах по боротьбі з коронавірусом Covid-19 та розвитку Мiнздраву.

За словами нового міністра, за перші три дні роботи він отримав тисячі звернень, скарг, питань і пропозицій. Він упевнений, що Мiнздрав має бути відкритим та зрозумілим.

З головного: затвердили єдиний протокол для боротьби з коронавірусом, всі медики країни вже отримують чіткий алгоритм дій. Стандарт заснований на досвіді країн, які раніше України зіткнулися з епідемією Covid-19.

Серед іншого Степанов подякував лікарям за відданість справі, силу і мужність. Він заявив, що знає про щоденні проблеми лікарів, але при цьому зазначив, що за кілька тижнів не вдасться побудувати сучасну медичну систему.

Також міністр зазначив, що вже складено список медиків первинної екстреної допомоги, які отримають підвищення окладу, і запевнив медпрацівників, які працюють без належного захисту, що над нормальними умовами для них Мiнздрав працює цілодобово.

Як повідомляв портал "Коментарі", Кошовий заявив, що Квартал-95 готовий прийняти повернення Зеленського після президентського строку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!