Головна Новини Суспільство медицина Уляна Супрун розповіла, як доглядати за шкірою рук, роздратованою антисептиками
commentss НОВИНИ Всі новини

Уляна Супрун розповіла, як доглядати за шкірою рук, роздратованою антисептиками

Колишній в. о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун закликала не нехтувати жирними кремами

7 квітня 2020, 04:05 comments2739
Поділіться публікацією:
Уляна Супрун розповіла, як доглядати за шкірою рук, роздратованою антисептиками

Колишній виконуючий обов'язки глави МОЗ Уляна Супрун розповіла, як захистити шкіру рук, яка пересихає і дратується від регулярного нанесення антисептиків. Детальний пост про це вона традиційно опублікувала на своєму Facebook.

Так, Супрун пояснила, що чим більше концентрований спирт в антисептику, тим сильніше сушиться шкіра. А ізопропанол сушить сильніше етанолу. При цьому не варто забувати, що антисептик, в якому спирту менше 60%, не дієвий, тобто мити руки, наприклад, горілкою не підійде.

Також вона додала, що антисептик повинен  бути на основі спирту, можливо, мати гліцерин для пом'якшення шкіри, і більше нічого  може не містити додатково.

"Обов'язково користуйтеся кремами, лосьйонами або навіть живильними масками для рук. Це стосується всіх: і жінок, і чоловіків. Можна наносити засіб по догляду за руками щоразу після миття і перед сном", — закликає Супрун всіх, хто дбає не тільки про здоров'я організму, але і красу своєї шкіри.

В результаті вона зазначила, що ніяка сухість шкіри і дискомфорт не повинні стати причиною для відмови дезінфікувати руки в період, коли існує високий ризик зараження інфекціями.

"Сьогодні дотримання належної гігієни рук — це один з найдієвіших способів уберегтися від збудників небезпечних хвороб!", — резюмувала екс-міністр.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Уляна Супрун в черговий раз висловилася проти загальної думки, а саме про те, що маски і респіратори марні для захисту від коронавіруса COVID-19.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!