Головна Новини Суспільство медицина Головний санітарний лікар України розповів, коли закінчиться карантин
commentss НОВИНИ Всі новини

Головний санітарний лікар України розповів, коли закінчиться карантин

Головний санітарний лікар Віктор Ляшко попередив, що якщо українці не будуть дотримуватися карантину, система охорони здоров'я може зупинитися

7 квітня 2020, 12:02 comments4674
Поділіться публікацією:
Головний санітарний лікар України розповів, коли закінчиться карантин

Україна зможе повернутися до нормального життя вже через два тижні, але для того, щоб це сталося, жителі нашої країни повинні дотримуватися всіх карантинних обмежень. Про це сказав головний санітарний лікар України Віктор Ляшко.

Повернутися до звичного життя можна буде за умови, що в країні вдасться значно зменшити масштаби зараження коронавірусною інфекцією COVID-19, а цього можна досягти тільки, якщо всі будуть дотримуватися карантину, сказав Ляшко. В іншому випадку, в Україні може скластися ситуація, як у країнах, які постраждали найбільше від коронавірусу. Віктор Ляшко попередив, що при недотриманні всіх правил, визначених урядом, система охорони здоров'я в нашій країні може виявитися паралізованою.

Раніше "Коментарі" писали, що тих українців, які заразилися коронавірусом і не зможуть забезпечити собі самоізоляцію, будуть поміщати в тимчасові госпіталі. За словами Ляшка, в даний момент у МОЗ погоджують наказ по розгортання тимчасових госпіталів. Призначені вони для пацієнтів, стан яких буде легким.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!