Головна Новини Суспільство медицина Комаровський розповів, чи може коронавірус залишитися в організмі людини назавжди
commentss НОВИНИ Всі новини

Комаровський розповів, чи може коронавірус залишитися в організмі людини назавжди

Відомий український лікар Євген Комаровський пояснив особливості коронавірусу

13 квітня 2020, 16:10 comments3319
Поділіться публікацією:
Комаровський розповів, чи може коронавірус залишитися в організмі людини назавжди

Відомий український лікар і шоумен Євген Комаровський розвінчав міф про те, що коронавірус залишається в організмі людини назавжди. За словами лікаря, це неправда, так як потрібно враховувати особливості структури вірусу, який не такий вже й живучий. Про це лікар повідомив у своєму YouTube-каналі.

За словами Комаровського, кононавірус — це так званий РНК-вірус, і рано чи пізно клітка з ним гине і на її місці з'являється нова, здорова. ДНК-віруси мають властивість жити всередині клітини, не вбиваючи її, однак коронавірус до цієї групи не відноситься.

Комаровський пояснює: ДНК-віруси дійсно дають дуже тривалі хронічні хвороби. Однак коронавірус, за словами доктора, — "початок і кінець", він не перетвориться на хронічний недуг.

Як раніше повідомляли "Коментарі", Комаровський розповів, що потрібно пити для профілактики коронавірусу на карантині. На ряду з компотами і чаєм педіатр ставить... кока-колу. На думку Комаровського, для запобігання хвороби  важливо і потрібно багато пити, особливо солодкого. В числі обов'язкових напоїв — компот, сік, солодкий чай і газована вода. Говорячи про останню, доктор говорить, що найголовніше — якість такого напою, і самим підходящим вважає перевірену роками імпортну кока-колу.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!