Головна Новини Суспільство медицина Дубілет сподівається, що карантин прищепить українцям корисну звичку
commentss НОВИНИ Всі новини

Дубілет сподівається, що карантин прищепить українцям корисну звичку

Екс-міністр Кабміну і бізнесмен Дмитро Дубілет поділився своєю фобією "брудних рукостискань"

13 квітня 2020, 16:54 comments1768
Поділіться публікацією:
Дубілет сподівається, що карантин прищепить українцям корисну звичку

Колишній міністр Кабінету міністрів і український бізнесмен Дмитро Дубілет висловив надію на те, що спалах коронавірусу COVID-19 навчить людей, як мінімум, мити руки після відвідування вбиральні. Про це він розповів виданню "Новий час".

За словами Дубілета, вже багато років він спостерігає картину в туалетах загального користування, як його відвідувачі просто ігнорують особисту гігієну і не миють руки після виходу з кабінки.

"2012 рік. Я стою біля раковини в нашому офісі і мию руки. Десь позаду лунає звук змиву, відкривається двері в туалетну кабінку, і я бачу в дзеркалі, як повз мене проходить мій колега. Впевненим кроком — прямо до виходу. Таку картину я спостерігав регулярно, щодня. З різними колегами. Все, напевно, кудись дуже поспішали. Одного разу до мене в кабінет увірвався колега Михайло і розповів, що побачив, як з туалету, а не помивши руки, вийшов заступник голови правління банку", — поділився бізнесмен.

В результаті, за словами Дубілета, у нього навіть виробилася реакція на чоловіче рукостискання при зустрічі: він ретельно уникав.

"Вибачте, рука мокра". "Вибачте, тільки змастив руки кремом". Одного разу я травмував руку під час гри в теніс і потім ще довго цим прикривався", — зізнався екс-міністр Кабміну, додавши, що дуже жалкував, що не живе в часи носіння капелюхів, які досить було підняти для привітання знайомих.

Дмитро Дубілет висловив сподівання, що з приходом коронавірусу і постійних застережень, українці отримають ряд нових і корисних звичок, які залишаться і після завершення карантину.

"В інтернеті багато пишуть, як багато навичок з'явиться в українців внаслідок кризи. Люди масово навчаються платити через онлайн-сервіси, користуватися Zoom і займатися спортом в домашніх умовах. Буду радий, якщо одним з таких навичок стане часте миття рук", — резюмував політик і підприємець.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що сьогодні під час засідання Верховної Ради, нардепи від "Слуги народу" виступили на захист педагогів, які проводять уроки за програмою "Всеукраїнська школа онлайн".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!